FORGOT YOUR DETAILS?

PARAPENTS

A Entrenúvols trobaràs les millors marques del mercat. La nostra filosofia és oferir-te parapents al nivell màxim de qualitat de disseny, de construcció i segurs. A Entrenúvols distribuïm AirDesign, Swing, Nervures i Advance. Cada marca destaca en un àmbit. Tria la que més s'adapti a tu!
MÉS INFO CENTRE TEST A ÀGER
PARAPENTS

A Entrenúvols trobaràs les millors marques del mercat. La nostra filosofia és oferir-te parapents al nivell màxim de qualitat de disseny, de construcció i segurs.
A Entrenúvols distribuïm AirDesign, Swing, Nervures i Advance.
Cada marca destaca en un àmbit. Tria la que més s'adapti a tu!

PARACAIGUDES

Sóm especialistes amb paracaigudes. Els cursos de seguretat són una font d'informació essencial a l'hora de valorar les qualitats dels diferents tipus de paracaigudes i marques.Deixa't assessorar per professionals en base a l'experiència REAL. Parlem del què hem provat i comprovat i veiem cada dia!
MÉS INFO SOM ESPECIALISTES
PARACAIGUDES

Sóm especialistes amb paracaigudes. Els cursos de seguretat són una font d'informació essencial a l'hora de valorar les qualitats dels diferents tipus de paracaigudes i marques.

Deixa't assessorar per professionals en base a l'experiència REAL. Parlem del què hem provat i comprovat i veiem cada dia!

Supair Skypper 2

CADIRES

Troba la cadira més adequada a les teves preferències!Som distribuïdors de Neo, Sup'Air, Advance, Nervures i X-Dream Fly
MÉS INFO PROVA-LES A ÀGER!
CADIRES

Troba la cadira més adequada a les teves preferències!

Som distribuïdors de Neo, Sup'Air, Advance, Nervures i X-Dream Fly

INSTRUMENTS DE VOL

Deixa't ajudar pels millors instruments de vol!A Entrenúvols trobaràs el què busques: Des del vario més minimalista del mercat fins a la tauleta més avançada que existeix! Així com també emissores, localitzadors, etc...Distribuïm pràcticament totes les marques: Flymaster, Syride, Alphapilot, Flytec, Yaesu, Garmin, Spot, etc...
MÉS INFO
INSTRUMENTS DE VOL

Deixa't ajudar pels millors instruments de vol!

A Entrenúvols trobaràs el què busques: Des del vario més minimalista del mercat fins a la tauleta més avançada que existeix! Així com també emissores, localitzadors, etc...

Distribuïm pràcticament totes les marques: Flymaster, Syride, Alphapilot, Flytec, Yaesu, Garmin, Spot, etc...

Airdesign Rise 2

MATERIAL OCASIÓ

Compra a un preu reduït equips de demos, utilitzats a l'escola i alguns de clients que renoven equip.
MÉS INFO
MATERIAL OCASIÓ

Compra a un preu reduït equips de demos, utilitzats a l'escola i alguns de clients que renoven equip.

BOTIGA DE PARAPENT

Des de 2001

A Entrenúvols ens apassiona volar! I ens agrada fer-ho amb el millor material disponible.

Ens agrada provar tot el què està al nostre abast per decidir què ens agrada i què no. Aquesta base de coneixement ens és molt útil a l'hora d'aconsellar el millor material per a cada necessitat.

La nostra experiència en cursos de seguretat ens permet tenir una visió molt clara sobre els comportaments de parapents i paracaigudes en situacions reals i poder transmetre-la.

Aquí trobaràs una sel·lecció dels productes que a nosaltres més ens agraden.

Recorda: Pots venir a visitar-nos a Àger i provar el material a la nostra zona de vol o simulador de cadires. T'hi esperem!

EL + VENUT

TOP