FORGOT YOUR DETAILS?

EQUIPAMENT

 • Parapent

  És l’aeronau d’on anem “penjats” gràcies a la qual podem volar. Més que un “tros de tela” i “quatre cordes”, és un element amb molt de disseny darrera i materials molt avançats. Els parapents passen 2 tipus d’homologacions: Una estructural i una altra de comportament en vol. L’estructural certifica que el parapent aguanta una càrrega mínima de 8G (és a dir, 8 vegades el pes màxim per el qual està pensat, en el cas d’un biplaça uns 220Kg). Les proves en vol certifiquen que el parapent es recupera per si sol de qualsevol configuració anormal de vol.
 • Cadira

  Hi ha qui li diu arnés. És on anem asseguts en vol. És una simbiosi entre arnés d’escalada i sofà de casa. Al moment de la sortida ens permet estar de peu i córrer i a la vegada poder volar còmodament asseguts un cop estem volant. Porta elements de seguretat passiva com proteccions dorsals. En el cas del biplaça, la cadira del pilot és específica i està pensada per anar amb les cames obertes per a permetre al passatger -que va davant- seure còmodament.
 • Paracaigudes d’emergència

  És l’últim recurs del què disposa el pilot en cas de que les coses vagin molt malament. Tots els nostres parapents equipen aquest element bàsic de seguretat passiva. A la vegada és el més infrautilitzat. En 12 anys encara no hem estrenat cap dels diferents paracaigudes que hem utilitzat cada pilot! Això si, tots els pilots reben formació i es fan pràctiques regularment.
 • Casc

  Tot i que volant és realment complicat xocar contra res, en els pocs segons que estem a prop del terra val la pena anar ben protegits! Per a volar utilitzem cascs homologats.
 • Equip de ràdio

  En tot moment estem connectats amb els demés pilots i amb la base de l’escola per ràdio.Tots els nostres equips passen revisions anuals que verifiquen el seu bon estat de conservació i renovem els equips amb més freqüència de la recomanada.
TOP